Společnost Bornier je francouzský výrobce dijonských hořčic prémiové kvality. Hořčice Bornier je ikonou francouzské gastronomie a dobré jídlo provází už od roku 1816. Vyrábí se tradičním způsobem v městečku Couchey v oblasti Dijonu. Za tajemstvím její dokonalé chuti stojí láska k tradici v podobě původní receptury a kvalitních ingrediencí. Na konci pečlivého výrobního procesu se hořčice precizně balí do uzavíratelné skleněné amfory, která zachovává nezměněné aroma a chuť.

Hořčice Bornier násobí požitek z vynikajícího jídla nejen ve chvílích, kdy jej doprovází, ale stále častěji stojí i u jeho zrodu v podobě kvalitní nenahraditelné ingredience receptu.

Těsně po roce 2000 nastartovala společnost Bornier novou epochu silného růstu.

Aby vyšla vstříc rozmanitým chutím a požadavkům svých zákazníků, vydala se při zachování svých tradičních postupů též cestou zásadních inovací.

V současnosti je druhým největším výrobcem hořčice ve Francii. Nabízí širokou paletu chutí i balení a i díky tomu prodává své produkty ve více než 40 zemích čtyř kontinentů – Evropy, Ameriky, Afriky i Asie. Od roku 2009 získává Dijonská hořčice Bornier například každoročně ocenění v prestižní soutěži Napa Valley Mustard Competition, konané v USA.