Hořčice v kuchyni
Hořčice je odedávna nedílnou součástí vytříbené gastronomie. Obohacuje chuť pokrmů a dodává jí říz. Perfektně se hodí k masu i uzeninám, korunuje chuť omáček i salátových zálivek. Je oblíbenou součástí pomazánek, dipů a dresinků. Při vaření jsou kvalitní ingredience vždy základem perfektního výsledku. Dokladem toho, že hořčice Bornier patří k těm nejlepším, je její tradice – v kuchyni slouží milovníkům dobrého jídla již 200 let.
Obohaťte i vy s její pomocí svůj jídelníček a pochutnejte si na zajímavých „hořčičných“ delikatesách podle receptů, které jsme pro vás připravili.
Pomazánka ze zrajícího sýru s restovanou cibulkou a hořčicí
INGREDIENCE:
200 g zrajícího sýru (typ Reblochon)
3 lžíce dijonské hořčice Bornier
1 cibule
POSTUP:
Najemno pokrájenou cibulku osmahneme na másle dozlatova a necháme vychladnout. Utřeme sýr s hořčicí a vmícháme cibulku. Podáváme s kváskovým chlebem.
POUŽITÁ HOŘČICE:
Dijonská hořčice Bornier