Hořčice v kuchyni

Hořčice je odedávna nedílnou součástí vytříbené gastronomie. Obohacuje chuť pokrmů a dodává jí říz. Perfektně se hodí k masu i uzeninám, korunuje chuť omáček i salátových zálivek. Je oblíbenou součástí pomazánek, dipů a dresinků. Při vaření jsou kvalitní ingredience vždy základem perfektního výsledku. Dokladem toho, že hořčice Bornier patří k těm nejlepším, je její tradice – v kuchyni slouží milovníkům dobrého jídla již 200 let.

Obohaťte i vy s její pomocí svůj jídelníček a pochutnejte si na zajímavých „hořčičných“ delikatesách podle receptů, které jsme pro vás připravili.

Dip z hrubozrnné hořčice s grilovanou zeleninou

« zpět na recepty

INGREDIENCE:

1 zakysaná smetana
3 lžíce majonézy
3 lžíce celozrnné hořčice Bornier
sůl
pepř

POSTUP:

Všechny suroviny dobře promícháme a dáme do lednice vychladit. Podáváme s grilovanou zeleninou nebo hranolky.

« zpět na recepty

POUŽITÁ HOŘČICE:

Hrubozrnná hořčice Bornier