Hořčice v kuchyni
Hořčice je odedávna nedílnou součástí vytříbené gastronomie. Obohacuje chuť pokrmů a dodává jí říz. Perfektně se hodí k masu i uzeninám, korunuje chuť omáček i salátových zálivek. Je oblíbenou součástí pomazánek, dipů a dresinků. Při vaření jsou kvalitní ingredience vždy základem perfektního výsledku. Dokladem toho, že hořčice Bornier patří k těm nejlepším, je její tradice – v kuchyni slouží milovníkům dobrého jídla již 200 let.
Obohaťte i vy s její pomocí svůj jídelníček a pochutnejte si na zajímavých „hořčičných“ delikatesách podle receptů, které jsme pro vás připravili.
Lehký dip ze sýru Cottage
INGREDIENCE:
1 lžička medové hořčice Bornier
100 g sýru Cottage
50 g zakysané smetany
1 lžíce panenského olivového oleje
nadrobno posekaná jarní cibulka
mořská sůl
drcený pepř
POSTUP:
Všechny ingredience dobře promícháme v misce a dochutíme solí a pepřem.
POUŽITÁ HOŘČICE:
Medová hořčice Bornier